Home
Facebook Instagram

Mini Maxi toernooi geslaagd

Biddinghuizen - 1 november 2010.  Afgelopen zondag vond bij BAS Tennis het Mini en Maxi toernooi plaats. Met een deelname van 40 spelers, kon de organisatie terugkijken op een zeer geslaagd toernooi.

Het thema van het toernooi was dit jaar “Halloween”. Alles was dan ook uit de kast getrokken om het sportpark om te toveren in een heus “Scary” gebeuren, compleet met verduisterde ramen, spinnenwebben en waarschuwingen voor de horror zone. Door het grote aantal deelnemers moest de organisatie wel een aantal kunstgrepen uithalen om de kinderen bezig te houden. Door naast het tennis ook nog een aantal spelletjes te organiseren verveelden de kinderen zich echter geen moment.

Het idee achter het Mini Maxi toernooi is dat een senior lid speelt met een jeugdlid (t/m 16 jaar), waardoor ook niet leden van BAS Tennis op een onspannende manier in contact kunnen komen met de club en de tennissport. In verschillende poules konden zowel de allerkleinsten als de ouderen zich meten met elkaar.


Alle deelnemers op een rij

Uiteraard ging het zondag meer om het meedoen dan om het winnen, maar ook daar had de organisatie aangedacht. Zo was er voor elke speler een kleinigheid aan het einde van de dag, zodat iedereen, na een lange dag tennissen, met een tevreden gevoel naar huis ging.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat