Home
Facebook Instagram

Mix team jeugd BAS tennis kampioen

Mix team jeugd BAS tennis kampioen Biddinghuizen - 27 mei 2011.  Negen april was de voorjaarscompetitie voor de jeugd van BAS tennis weer begonnen. Er was één jeugdteam voor dit jaar samengesteld die bestond uit Charles Holtslag, Hidde Oosterkamp, Laura van der Heijden en Marije van Woerden.

Door een knieblessure van Laura heeft Marieke de Vries ook nog twee keer ingevallen.

De jeugd was ingedeeld in een poule met 3 andere teams. Hierdoor moesten zij twee keer tegen hetzelfde team tennissen. De ene keer uit en de andere keer thuis. Na één keer gespeeld te hebben tegen alle teams was het al snel duidelijk dat het kampioenschap eraan zat te komen.

De jeugd won deze wedstrijden namelijk steeds gemakkelijk. In totaal heeft de jeugd alle wedstrijden die zij hebben gespeeld gewonnen. Één partij is niet gespeeld door een geblesseerde speler.

Aangezien de jeugd kampioen is geworden zullen zij nu nog verder strijden bij de Gelderse kampioenschappen. De eerst wedstrijd hiervoor zal 11 juni gespeeld worden. Hierbij wordt een afvalschema gehanteerd. Als er gewonnen wordt gaan ze door naar de volgende wedstrijd. Wordt er verloren liggen ze er gelijk uit.

BAS Tennis is erg trots op de jeugd en wil ze hierbij nogmaals feliciteren en succes wensen bij de verdere wedstrijden.

De jeugdcommissie van BAS tennis.Van links naar rechts: Marije, Charles, Hidde en Laura

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat