Home
Facebook Instagram

Activiteit voor jeugd tijdens Pinkstertoernooi

Activiteit voor jeugd tijdens Pinkstertoernooi Biddinghuizen - 30 mei 2011.  Van donderdag 9 juni t/m maandag 13 juni wordt er bij BAS tennis weer het jaarlijkse Pinkstertoernooi georganiseerd voor volwassenen.

De jeugdcommissie van BAS tennis heeft ook deze keer weer wat voor de jeugd georganiseerd. Alle jeugd uit de omgeving is welkom om deel te nemen aan deze activiteit. Je hoeft geen lid van BAS tennis te zijn en zelfs niet op tennis te zitten.

De activiteit zal zaterdag 11 juni van 13:00 tot 15:00 plaatsvinden. Deelname is gratis en er zal voor zoveel mogelijk rackets gezorgd worden voor diegene die geen tennisracket hebben.

Tijdens deze activiteit zal de tennistrainer van BAS tennis, Erik-Martijn Ruitenberg, een tennisclinic geven. Tevens zal er op een baan het ballenkanon staan, waarbij je de ballen terug kunt slaan. Er zal afgesloten worden met wat tennisspelletjes.

Lijkt het je leuk om in het Pinksterweekend eens een balletje te slaan bij BAS tennis zorg er dan voor dat je zaterdag 11 juni om 12:45 aanwezig bent bij het tennispark.

De jeugdcommissie van BAS tennisBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat