Home
Facebook Instagram

Tennissen tegen Sjeng Schalken?

Tennissen tegen Sjeng Schalken? Biddinghuizen - 30 mei 2011.  Dit kan op zondag 26 juni van 13.00 tot 17.00 uur in Biddinghuizen. Een samenwerking tussen Telstar Harderwijk en Sjeng Sports maakt het mogelijk dat Sjeng Schalken bij BAS Tennis komt tennissen.

Sjeng Schalken heeft in 2002, 2003 en 2004 de kwartfinales op Wimbledon gehaald. Hij maakte deel uit van het Nederlandse Davis Cup Team van 1996 tot en met 2006. Een echte Nederlandse tennistopper van formaat.

De tennisclinic is 2 weken na het Pinkstertoernooi. Dit gezelligheidstoernooi is in het pinksterweekend van donderdag 9 tot en met maandag 13 juni, de totale opbrengst komt ten goede aan het Colombinehuis.

Door de economische crisis is het Colombinehuis een aantal belangrijke sponsors kwijt geraakt, waardoor een financieel steuntje goed gebruikt kan worden om de buitenboel op te knappen.

Ook de opbrengst van de tennisclinic zal ten goede komen aan het Colombinehuis. Er kunnen ongeveer 50 mensen deelnemen aan de clinic van 2 uur. Deze clinic is zowel voor gevorderden, maar zeker ook voor mensen die net begonnen zijn, volwassen en jeugd.

Iedereen kan dus deelnemen en iets leren van deze ex-proftennisser, die zich graag inzet voor dit goede doel.

De tennisclinic kost € 10 voor volwassenen en € 5 voor de jeugd tot en met 17 jaar.

Inschrijven kan direct door het bedrag over te maken op de ABN AMRO rekening 58.61.67.684 van het Pinkstertoernooi BAS-Tennis, met vermelding van de na(a)m(en) die meedoen.

Als je een echt potje tegen deze ex-prof wilt spelen kan dat ook! Sjeng Sports stelt in samenwerking met Telstar Harderwijk 3 extra kwartiertjes ter beschikking voor de veiling tijdens het Pinkstertoernooi op zondag 12 juni om 15.00 uur. Daar kan geboden worden op: een kwartier enkelen tegen Sjeng, een kwartier dubbelen of mixen met en tegen Sjeng en een kwartier een tennisclinic voor maximaal 5 personen.

Sjeng Sports is een nieuw merk in de wereld van de tennis, sinds 3 jaar is dit merk een enorme stijger tussen de andere topmerken. Zowel tenniskleding als rackets worden op de markt gebracht. Tussen de clinic en de wedstrijdjes met Sjeng, zal er een modeshow worden gehouden door Telstar Harderwijk, o.a. met de kleding van Sjeng Sports.

Omdat er tijdens het Pinksterweekend getennist wordt voor het Colombinehuis, heeft Telstar Harderwijk een tennistas en een tennisracket beschikbaar gesteld uit de nieuwe collectie van van Sjeng Sports. Deze kunnen uiteraard op 26 juni worden voorzien van een handtekening door Sjeng.

Tennisliefhebbers schrijven dus een paar data in de agenda: van 9 t/m 13 juni deelname aan het Pinkstertoernooi, inschrijven via http://www.bastennis.nl/pinkstertoernooi, met als speciaal aandachtspunt zondag 12 juni om 15.00 uur in verband met de veiling en 26 juni de tennisclinic met Sjeng Schalken, inschrijven door het overmaken van de deelname bijdrage.

Bij BAS Tennis is er dus leven in de brouwerij. Tennissen is leuk, maar kijken en genieten is ook prachtig. Na afloop van de clinic is Sjeng nog een tijdje op het tennispark aanwezig voor het maken van foto’s en het uitdelen van handtekeningen. Dus papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kom kijken en genieten als uw (klein)kind gaat tennissen tegen Sjeng.


Van Links naar rechts: Bouke Kloosterman (BAS Tennis), Sjeng Schalken en Erwin Westering (Telstar)

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat