Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi BAS-Tennis zit bommetje vol

Pinkstertoernooi  BAS-Tennis zit bommetje vol Biddinghuizen - 7 juni 2011.  De wedstrijdcommissie van BAS-Tennis heeft een zwaar weekend achter de rug. Dagen zijn zij druk geweest om alle wedstrijdschema’s in elkaar te draaien. Er mag niets tegen zitten want dan zal Biddinghuizen nog diep in de nacht het geluid van geslagen ballen horen.

Elk jaar organiseert BAS-Tennis tijdens het Pinksterweekend een fun toernooi voor het goede doel. Zoals u al eerder heeft kunnen lezen gaat dit jaar de opbrengst van het toernooi naar Het Colombinehuis.

Vreemde koppels zie je op de baan verschijnen met een hoog lachgehalte maar er zijn ook serieuze potjes tennis te bekijken. Dit jaar heeft BAS-Tennis zelfs een categorie 3-4. Tennis waarbij je je vingers aflikt.

De wedstrijdcommissie heeft met het zweet op het voorhoofd zondagavond de laatste wedstrijd ingedeeld. Het gepuzzel is klaar en u kunt op http://www.toernooi.nl het wedstrijdschema bekijken. Dit jaar was het extra lastig omdat ze ook nog rekening moesten houden met de jongste leden van BAS-Tennis. Zij zijn dit jaar kampioen geworden in de voorjaarscompetitie en moeten a.s. zaterdag om half negen ’s morgens hun wedstrijd spelen tegen Elburg, dat is de nummer 1 van een andere poule. Mochten zij dit potje winnen dan gaan ze door en spelen ze op 2e Pinksterdag hun tweede wedstrijd. Een lelijke streep door de rekening van de planners van dit toernooi. Maar, ze maken graag plaats om de talenten van BAS de ruimte te geven.

Er is op de baan van alles te zien maar ook naast de baan is er van alles te beleven.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat