Home
Facebook Instagram

BAS-Tennis Pinkstertoernooi goed voor minimaal € 7.500

BAS-Tennis Pinkstertoernooi goed voor minimaal € 7.500 Biddinghuizen - 20 juni 2011.  Van donderdag 9 tot en met maandag 13 juni is er in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles.

Op het 12e Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis werden in 9 categorieën dubbels gespeeld en in 5 categorieën mix.

De winnaars in de hoogste categorie bij de heren dubbel 3/4 waren Jan Takens en Lippe Veenstra, die in een spannende finale wonnen van Arjan Verburgt en Michiel van der Winden.

Bij de dames dubbel 5 waren Sanne van Velde en Richella Bakker de sterksten. In de mix 3/4 werden de kampioenen Stephanie Kraak en Ate Veenstra.Omdat het hele toernooi in het teken stond van Het Colombinehuis, werden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een Rad van Fortuin, een veiling, service snelheidsmeting, bespanservice, sportmassage, loterij en natuurlijk de Albert Heijn winkelwagen actie. Ook het inschrijfgeld werd totaal gedoneerd aan het goede doel.

Uiteindelijk kon op maandag 13 juni een cheque van € 7.500 worden overhandigd aan André Flantua en Mary van Veen van het Colombinehuis. Daarnaast werd het Colombinehuis verrast met nog eens 4 terrasparasols en 12 paar skeelers en 4 loopfietsjes, aangeboden door Garden Gallery, ACP International en de Albert Heijn Dronten Centrum.Vele sponsoren hebben het Pinkstertoernooi en de opbrengst mogelijk gemaakt, sommige sponsorden een nettobedrag, andere stelden goederen of diensten ter beschikking voor de diverse activiteiten. Het Colombinehuis en de Pinkstercommissie zijn de bijna 90 sponsoren hiervoor enorm dankbaar.

Op zondag 26 juni is er nog de tennisclinic door Sjeng Schalken, hiervoor kunnen we nog deelnemers gebruiken. Ook de opbrengst van die dag gaat naar Het Colombinehuis. Hoe je je kunt aanmelden kun je vinden op http://www.bastennis.nl/pinkstertoernooi

De Pinkstercommissie en onderliggende commissies, de deelnemende tennissers en uiteraard het Colombinehuis kijken terug op een zeer geslaagd en bovenal gezellig tennistoernooi, het weer viel alleszins mee, de tennispotten waren spannend en sportief, de opbrengst was boven verwachting. Geslaagd dus.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat