Home
Facebook Instagram

Sjeng Schalken tennist in Biddinghuizen

Sjeng Schalken tennist in Biddinghuizen Biddinghuizen - 28 juni 2011.  Op zondagmiddag 26 juni heeft ex-proftennisser Sjeng Schalken een tennisclinic gegeven bij BAS-Tennis. De clinic werd aangeboden door Telstar Megastores uit Harderwijk, naast Sjeng Schalken waren er nog 8 jeugdige toptalenten die hielpen om de tennisclinic tot een succes te maken.

Zelfs uit Lelystad, Almere, Dronten en Kampen was jeugd aanwezig om tennisles te krijgen van Sjeng. Naast 25 junioren deden er ook 25 volwassenen mee aan de 2 uur durende tennislessen. Verdeeld in 8 groepen werd er getraind op diverse facetten van het tennisspel, daarnaast kreeg iedereen met de eigen groep een kwartier om Sjeng Schalken te verslaan.

Sjeng is de hele middag op het tennispark gebleven, naast de clinic van 2 uur heeft hij nog 3x een kwartier getennist. Deze kwartieren waren geveild tijdens het Pinkstertoernooi en hadden samen ongeveer € 600 opgebracht voor het Colombinehuis.Een enkel speelde hij tegen het jeugdtalent van BAS, Dennis Kloosterman, Sjeng won de super tiebreak met 10-4, maar Dennis had een paar prachtige punten die onhoudbaar waren voor Sjeng.

Daarnaast werd er nog een dubbel gespeeld met en tegen het zaterdag Heren 1 team van BAS en konden Foort Sandee, Richella Bakker en Roel Kieft zich nog een kwartier uitleven tegen Sjeng. Als een tegenstander van Sjeng een wereldpunt maakte, kon Sjeng het niet laten om daarna zelf een prachtige punt te slaan, dropshots vlak achter het net waren prachtig om te zien. Ook de ballen scherp in de hoek of de door Sjeng voorspelde opslagen, eindigend met een ace, waren geweldig.De modeshow met de kleding van Sjeng Sports was zeer vermakelijk, onder ander Ate Veenstra wist het publiek te boeien, zowel door zijn outfit als zijn prachtige manier van modeshow lopen.

Met de uitslag van de loterij als afsluiting, waarbij Henk Stegeman 2x een bon van Groenrijk Dronten won, waarbij hij 10x een bos bloemen mag gaan halen, was er een zeer geslaagde happening in Biddinghuizen tot een einde gekomen.

De totale opbrengst van de clinic en van het Pinkstertoernooi zal liggen tussen de €8.000 en €8.500, welke zal worden overgemaakt aan het Colombinehuis. Deze stichting verzorgd korte vakanties voor gezinnen met zorgkinderen.Deelnemers, organisatie, Telstar, de tennisleraren en Sjeng Schalken konden terugkijken op een prachtige en gezellige tennisdag in Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat