Home
Facebook Instagram

Mini maxi toernooi bij BAS tennis

Mini maxi toernooi bij BAS tennis Biddinghuizen - 6 september 2011.  Zondag 25 september organiseert BAS tennis voor elke tennisliefhebber uit de omgeving het mini maxi toernooi. Je hoeft dus geen lid te zijn van BAS tennis.

Bij dit toernooi speelt een volwassene samen met een kind t/m 17 jaar. Er zal gespeeld worden in verschillende leeftijdscategorieën. Tevens zal er naar de speelsterkte gekeken worden.

Heb jij dus altijd al een keer met je opa, oma, buurjongen, neef, nichtje of wie dan ook willen tennissen. Dit is je kans!

Het toernooi zal om 13:00 beginnen met een drankje en een welkomspraatje. Rond 13:30 zal er begonnen worden met de eerste wedstrijden.

De wedstrijden zullen ongeveer 20 tot 30 minuten duren. Het kan zo zijn dat er even een rondje gewacht moet worden, maar tijdens dit wachten zal er ook voor ieder koppel een activiteit naast de tennisbaan georganiseerd worden. Om 17:30 zal er bepaald worden wie de winnaars zijn en zullen de prijzen uitgereikt worden.

Deelname is gratis. Geef je dus als koppel op vóór woensdag 21 september per mail naar: jeugdcie@bastennis.nl.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat