Home
Facebook Instagram

Zonnig mini maxi toernooi bij BAS tennis

Zonnig mini maxi toernooi bij BAS tennis Biddinghuizen - 3 oktober 2011.  Zon, een heerlijke temperatuur en 16 enthousiaste koppels zorgden zondag 25 september voor een geslaagd mini maxi toernooi bij BAS tennis.

Zoals elk jaar werd ook dit jaar weer het mini maxi toernooi georganiseerd bij BAS tennis. Tijdens dit toernooi speelt een senior met een junior, waarbij het vooral belangrijk is dat de senioren zich aanpassen aan het niveau van de junioren. Er werd dit jaar gespeeld in 3 niveaus.

Niveau A
Niveau A bestond dit jaar uit 5 koppels. Aangezien op dit niveau nog op klein veld gespeeld werd, is het voor de senioren soms best lastig. Sommige kinderen hadden ook de neiging om lekker hard te gaan slaan! Toch waren het leuke wedstrijden om te zien. De winnaars waren een koppel die 5 minuten voor start bij elkaar waren geplaatst, aangezien een junior afwezig was. De junior had vorig jaar het toernooi ook al gewonnen, maar dan met een andere partner. Toch bleek dit ook weer een goed koppel te zijn, bestaande uit Ruben Stuifzand en Monique Bregman.Niveau B
Niveau B bestond dit jaar ook uit 5 koppels. De koppels van deze poule speelden al wel op groot veld. Alle junioren die in deze poule meededen spelen ook met elkaar competitie. Hierdoor wilden ze graag van elkaar winnen. Drie junioren speelden in deze poule met hun vader. Één junior speelde zelfs met zijn opa, die de oudste deelnemer van het toernooi was. Ook in deze poule waren er erg leuke partijen en was het tot het einde erg spannend wie er zouden gaan winnen. Uiteindelijk zijn Peter ter Beek en Boy Bies met de 1e prijs naar huis gegaan. Dit koppel had van tevoren geen idee met wie ze speelden en hebben op de dag zelf pas kennis gemaakt.Niveau C
Niveau C was een iets grotere poule. Namelijk 6 koppels. Vooral bij dit niveau gingen de senioren ook erg op in het spel en natuurlijk om de winst te behalen. Ook waren sommige junioren erg fanatiek en sloegen flink door op elkaar of op de senioren. Hierdoor moesten de senioren vaak ook flink aan de bak. Uiteindelijk werd de strijd gewonnen door Hidde Oosterkamp en Oscar Bregman.De jeugdcommissie was tevreden over het aantal deelnemers en hoe het toernooi verlopen is. Zij hopen volgend jaar weer op een grote deelname voor dit toernooi. Zaterdag 29 oktober zal de jeugd het jaar nog afsluiten met het sluitingstoernooi.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat