Home
Facebook Instagram

Halloween als afsluiting van het tennisseizoen

Halloween als afsluiting  van het tennisseizoen Biddinghuizen - 2 november 2011.  Zaterdag 29 oktober sloot de jeugd van BAS tennis het tennisseizoen af met het sluitingstoernooi.

Aangezien het 31 oktober officieel Halloween was had het sluitingstoernooi Halloween als thema.

Er hadden zich 15 kinderen voor het sluitingstoernooi opgegeven. Dit waren jeugdleden van BAS tennis, maar ook wat vrienden en familieleden.

Er werd begonnen met een warming-up. Hierbij werd onder andere een estafette georganiseerd waarbij de jeugd met twee pompoenen om het veld moesten rennen en die aan elkaar doorgeven.

Daarna gingen 8 kinderen wedstrijdjes tegen elkaar spelen en de rest kreeg een clinic van Gert Ruitenberg.

De winnaar van de wedstrijden was Jamie Vlegels. Hij heeft dit gewonnen op zijn sloffen! (en dit is letterlijk, hij had namelijk zijn pyjama en sloffen aan).De beste leerling bij de clinic was Stijn Custers. Er werd nog afgesloten met het spel rond de tafel, waarbij Peter ter Beek twee keer won!Vervolgens kon de jeugd even uitrusten en wat eten. De kinderen waren aardig druk, wat misschien aangaf dat ze zenuwachtig waren voor de griezelige activiteit die hen nog te wachten stond!

De kinderen werden na het eten verdeeld in drie groepen. Vervolgens werden ze het bos ingestuurd om daar aan de hand van lichtjes de route terug naar de tennisbaan te volgen . Tijdens het lopen in het bos kwamen de kinderen erg gure en enge personen tegen. Deze hadden allemaal een vraag voor de kinderen die zij moesten beantwoorden. Deze vragen hadden betrekking op Halloween. Veel kinderen vond het erg spannend en sommigen wel heel erg eng. Gelukkig zijn alle groepjes weer veilig terug op het tennispark gekomen en werd bepaald wie het winnende groepje was.

Dit was het groepje die de meeste vragen met betrekking tot Halloween en tennis goed had.

Het winnende groepje bestond uit: Stef, Roy, Wies, Michael en Peter.

Na afloop werd ook nog een prijs uitgereikt aan de persoon die zich het origineelst verkleed had. Dit was Wies Twisk die echt het uiterste uit de kast had gehaald!De jeugd gaf op het einde aan enthousiast te zijn over het sluitingstoernooi en wij hopen dat zij die nacht allemaal goed hebben kunnen slapen!

De jeugdcommissie van BAS Tennis wenst de jeugd nog een goed 2011 en zien ze graag in 2012 weer bij het openingstoernooi.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat