Home
Facebook Instagram

Jeugd BAS tennis is nieuwe jaar enthousiast begonnen

Jeugd BAS tennis is nieuwe jaar enthousiast begonnen Biddinghuizen - 23 januari 2012.  Zaterdag 21 januari werd voor de jeugd van BAS tennis het nieuwjaarstoernooi georganiseerd.

Om 10:30 moesten zij zich allemaal verzamelen bij Flevoparq in Dronten. Er waren 12 jeugdleden aanwezig. Vier jeugdleden deden voor het eerst mee aan een toernooi bij BAS tennis. Zij zijn namelijk lid geworden naar aanleiding van het scholentennis dat afgelopen jaar is georganiseerd bij BAS tennis.Er werd ‘s ochtends begonnen met tennissen in de hal. Robin Walsarie Wolf verzorgde de warming up. Vervolgens splitste de groep zich op. Één groep van vier junioren ging tegen elkaar dubbelen. Dit ging erg leuk tegen elkaar op.

De andere groep kreeg ballen aangespeeld op hun forehand en backhand. Dit ging later over in een wedstrijdje wie de meeste ballen over konden slaan. Dit waren Robin en Mathijs die 30 keer over konden slaan zonder een fout te maken.

Vervolgens werden er nog verschillende tennisspelletjes gespeeld en konden de kinderen ook tafeltennissen.

Na 1,5 uur was het tijd voor de jeugd om te eten. Toch konden ze maar moeilijk stil zitten tijdens het eten en waren ze erg fanatiek met het aanmoedigen van twee personen die al aan het bowlen waren. Dit stond hun namelijk ook te wachten. Een kwartier eerder dan gepland, gingen de kinderen de baan op, want ze waren niet meer te houden.

De groep was hierbij ook weer in twee groepen verdeeld. De winnaar op baan één was Ferdy. Op baan twee was dit Henny, die alle jongens daar versloeg.Vervolgens was het tijd voor de jeugd om weer naar huis te gaan na een energieke ochtend en middag.

Zaterdag 31 maart zal voor de jeugd het openingstoernooi georganiseerd worden. Dit zal gewoon bij de club plaats vinden. Verdere informatie hierover volgt nog.

De jeugdcommissie wenst iedereen alvast een fijn en sportief tennisseizoen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat