Home
Facebook Instagram

Wie heeft er niet een “Stille” wens ?

Wie heeft er niet een “Stille” wens ? Biddinghuizen - 12 maart 2012.  Eigenlijk hebben we allemaal nog wel wensen, een bosje bloemen, een knuffel, een nieuwe auto, een vakantie, etc. Daarnaast wensen we een goede gezondheid natuurlijk allemaal.

Het Pinkstertoernooi 2012 bij BAS-Tennis, welke gehouden zal worden van donderdag 24 mei tot en met maandag 28 mei zal in het teken staan van gezondheid en wensen. Er wordt getennist voor Stichting Inpetto; deze stichting helpt met het vervullen van "stille" wensen voor ernstig zieken, gehandicapten en mensen met anderszins persoonlijk leed. De stichting is een kleinere variant van de landelijke stichting “Doe een wens”.

Overigens betaalt en regelt de stichting niet ‘simpelweg’ een wens; de stichting zorgt er altijd voor dat familie en vrienden ook worden betrokken bij de vervulling van de wens en/of voor het bijeenbrengen van de benodigde financiën. De stichting organiseert dus vooral.

Qua geld wordt er over het algemeen maximaal €750,= bijgedragen. Voordat er een “stille wens” wordt aangenomen, wordt er eerst een aantal keer met de initiatiefnemers gesproken.

Uiteraard zullen er tijdens het toernooi ook weer diverse activiteiten plaats gaan vinden om de opbrengst voor Stichting Inpetto zo hoog mogelijk te laten worden. Natuurlijk zal “de veiling” en “de loterij” weer een belangrijk onderdeel van het toernooi zijn.

Het Rad van Fortuin van vorig jaar wordt vervangen door de “bingo”met een echte “balletjesmolen”, maar wel met hetzelfde principe.

Omdat we ook allemaal nog wensen hebben, is de volgende actie op touw gezet:
Iedereen mag één of meer wensen bij de Pinkstercommissie indienen. Uiteraard zul je dan moeten aangeven welk bedrag je er voor over hebt als de wens in vervulling zal gaan. De Pinkstercommissie zal voor, tijdens of zelfs na het toernooi gaan kijken of er wensen uit te voeren zijn.

Ook dit jaar zal er weer voor de inwendige mens worden gezorgd, wellicht op een andere manier dan dat u gewend was, maar u zult vast verrast worden. Ook de opbrengst hiervan zal ten goede komen aan het goede doel. Daarnaast zullen de kids zich ook weer kunnen vermaken.

Uiteraard wordt er ook nog tennis gespeeld.

Het toernooi is een 17+ dubbel/mix toernooi. Inschrijven kan al via http://www.bastennis.nl/pinkstertoernooi.

Als het zonnetje zich dit jaar ook weer veelvuldig zal laten zien, zullen het vast weer een aantal prachtige en gezellige dagen worden.

De toernooicommissie kijkt er weer naar uit, dit jaar bestaande uit:

Petra Sandee (voorzitter), Daniëlle Kamphorst (secretaresse), Bouke Kloosterman (penningmeester/PR), Lisette Morren (wedstrijdcommissie), Richella Bakker (activiteitencommissie), Eelse Bies (Stichting Inpetto). Marco Westerhof van PPP uit Dronten is de creatieve man.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat