Home
Facebook Instagram

Doe een wens bij BAS-Tennis

Doe een wens bij BAS-Tennis Biddinghuizen - 3 april 2012.  Petra Sandee, voorzitter van de Pinkstertoernooi Commissie, roept alle bewoners uit de gemeente Dronten op om na te denken of ze ernstig zieke of gehandicapte mensen in hun omgeving kennen die een “stille wens” hebben.

De tennisvereniging BAS-Tennis uit Biddinghuizen gaat namelijk tennissen voor de Stichting Inpetto. Deze organisatie is een regionale variant van de landelijke Stichting Doe Een Wens.

Vorig jaar werd tijdens het pinksterweekend getennist voor het Colombinehuis, er werd in totaal € 8.500 opgehaald. Mede bijeen gebracht door vele sponsoren en uiteraard alle tennissers die bij onder andere de loterij, het rad van fortuin en de veiling hun portefeuille trokken.

Ook dit jaar moet het toernooi van donderdag 24 mei tot en met maandag 28 mei weer een geweldig lang tennisweekend worden. Met diverse activiteiten naast het tennissen.

Uiteraard wordt weer een loterij en een veiling georganiseerd, maar in aansluiting op het goede doel van dit jaar mogen ook de deelnemers ook een wens indienen bij de toernooicommissie. Hierbij dient te worden aangegeven hoeveel geld men er voor over heeft als de wens in vervulling gaat.

Na het indienen van de wens zal de toernooicommissie bekijken welke wensen ze in vervulling willen en kunnen laten gaan.

Het pinkstertoernooi staat inmiddels in de wijde omtrek bekend als een goed georganiseerd en gezellig tennistoernooi. Omdat het geen KNLTB toernooi is, kunnen mensen met elkaar spelen die normaal gesproken qua ranking te ver uit elkaar staan, sterker nog ook mensen die geen lid zijn van een tennisvereniging kunnen meedoen.

Hierdoor staat de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Dit jaar wordt de catering verzorgd door de eigen clubleden, iedere dag met een prachtige menukaart. Annie Borckink van TB-Sporting uit Dronten komt tijdens de eerste dagen rackets bespannen en haar hele collectie tennisrackets gaat weg met 40% korting. De massageservice van vorig jaar sloeg goed aan, dus ook dit jaar zijn Conny en Leny weer beschikbaar voor sportmassages.Diverse sponsoren hebben alweer toezeggingen gedaan om het toernooi en het goede doel te ondersteunen. De toernooicommissie is hen hier heel erg dankbaar voor.

De “Stichting Inpetto” kan een goede opbrengst prima gebruiken voor het in vervulling laten gaan van “stille wensen”. Waarbij het organiseren en realiseren van een wens in goed overleg gaat met de familie en vrienden van de betrokken persoon, zij zullen ook behulpzaam moeten zijn bij het inzamelen van het benodigde geld.

De stichting draagt maximaal € 500 tot € 750 bij. Uiteraard moet de vervulling van de wens geheim blijven voor de betrokken persoon.

Een “stille” wens van iemand uit uw omgeving kan kenbaar worden gemaakt via de site http://www.stichting-inpetto.nl, voor deelname aan het dubbel-mix toernooi nodigt de organisatie iedereen uit op de website http://www.bastennis.nl/pinkstertoernooi.

De toernooicommissie hoopt weer op prachtig weer tijdens het pinksterweekend, veel deelnemers en uiteraard een goede opbrengst.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat