Home
Facebook Instagram

Pasen tijdens het jeugd openingstoernooi BAS tennis

Pasen tijdens het jeugd openingstoernooi BAS tennis Biddinghuizen - 8 april 2012.  Zaterdag 31 maart 2012 was het openingstoernooi van de jeugd van BAS tennis. Dit maal in het teken van Pasen. Er hadden zich 14 kinderen aangemeld , waaronder veel nieuwe leden.

Er werd begonnen met een stevige warming-up, waarbij als eerste een rondje werd gerend om drie tennisbanen. Dit werd gevolgd door het kleuren/lijnen spel. De kinderen en vooral Carl deden hier fanatiek aan mee. Toch jammer dat Carl de kleuren niet goed wist.

Hierna was er een estafette met, hoe kan het ook anders, eieren lopen. De kinderen waren in 2 teams verdeeld. Zij moesten voorzichtig, met een ei op een lepel, rennend naar een stoel verderop en terug, doorgeven aan de volgende totdat iedereen was geweest.

Hierna zijn de gevorderde kinderen een potje gaan tennissen en de kids die net waren begonnen kregen een korte clinic . Ballen hooghouden, forehand , backhand . Ze deden goed hun best.

Vervolgens was het even tijd voor een korte pauze , waar de kinderen wat lekkers en wat te drinken namen. En toen…ja er waren al kinderen die er een paar gevonden hadden , ze mochten EINDELIJK de paaseieren gaan zoeken. Ze lagen overal op het tennispark.

Voor iedereen waren er een stuk of 5 chocolade eieren , iedereen was tevreden!

Als laatste werden er nog wat spelletjes op de tennisbaan gedaan , zoals gevangenis , waar Peter ter Beek de winnaar was. Ook was er een heus bord om tegen aan te slaan en om door de gaten heen te slaan , waarbij Jamie de sterkste bleek.

Heerlijk werden er nog wat patatjes gegeten met een snack . Iedereen kreeg een kleine paasattentie en de middag was weer om.

Het was een zeer gezellige en geslaagde middag!

De Jeugdcommissie

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat