Home
Facebook Instagram

Stichting Inpetto vervult “Stille Wens” in Biddinghuizen

Stichting Inpetto vervult “Stille Wens” in Biddinghuizen Biddinghuizen - 2 juli 2012.  Eind mei is bij BAS-Tennis het 13e traditionele Pinkstertoernooi gehouden. Aan het eind van het toernooi is een cheque ter waarde van € 6.150 overhandigd aan de Stichting Inpetto.

Deze organisatie probeert “stille wensen” in vervulling te laten gaan. Het bedrag dat BAS-Tennis bij elkaar heeft gebracht, dient besteed te worden aan wensen vanuit de gemeente Dronten en het liefst uit Biddinghuizen.Al voor het toernooi kwam er een “stille wens” binnen uit Biddinghuizen. Mevrouw de Gooijer en mevrouw Breijer, beide woonachtig aan de Zaaiviool, hadden een stille wens voor hun buurvrouw mevrouw Opsteegh. Deze 52 jarige buurvrouw heeft een tia gehad, waardoor ze gedeeltelijk verlamd is geraakt. Lopen gaat zeer moeizaam en ze moet zich sindsdien dan ook bijna altijd vervoeren in een rolstoel. Door de gevolgen van de tia kon ze niet of nauwelijks nog in haar tuin komen, laat staan deze te onderhouden.De buurvrouwen hebben samen met andere buren de schuttingen van mevrouw Opsteegh opgeknapt en geschilderd. De Stichting Inpetto heeft daarna Custers & Peters Hoveniers gevraagd om de rest van de tuin op te knappen, zodat er een gemakkelijk te onderhouden tuin zou ontstaan, waar mevrouw Opsteegh zich met haar rolstoel gemakkelijk kan voort bewegen.

Afgelopen woensdag is de nieuwe tuin officieel overgedragen door Eelse Bies en André Wielandt van de Stichting Inpetto aan mevrouw Opsteegh. In het bijzijn van de buren, de voltallige Pinkstercommissie van BAS-Tennis en de heer Peters van het hoveniersbedrijf. Mevrouw Opsteegh was zichtbaar ontroerd door deze prachtige daad van haar buren, deze hebben er zelf ook veel plezier aan beleefd, want wat is er nou leuker dan het blij maken van iemand die het moeilijk heeft.De Stichting Inpetto is nog steeds op zoek naar “stille wensen” uit Biddinghuizen of de gemeente Dronten. Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden om er voor in aanmerking te komen, zo moeten de mensen die een wens indienen voor een ander ook meehelpen om de wens in vervulling te laten gaan. Meer informatie over de Stichting, het aanmelden van stille wensen, maar ook het opgeven als vrijwilliger kan via de website http://www.stichting-inpetto.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat