Home
Facebook Instagram

Clubkampioenschappen BAS Tennis

Clubkampioenschappen BAS Tennis Biddinghuizen - 3 september 2012.  Dit jaar werden de clubkampioenschappen single en mix voor de senioren voor het eerst in augustus gehouden. Dit had geen effect op het aantal deelnemers, dit was ongeveer hetzelfde als de vorige jaren.

In de single A voor de heren was het Ate Veenstra die met de titel en de wisselbeker naar huis ging. In een spannende finale versloeg hij Arjan Woltjer, die stopt met tennissen en zich op andere dingen gaat richten.

Naast de wisselbeker voor de single nam Ate ook de wisselbeker mee van de mix A. Samen met Stephanie Kraak versloeg hij Arjan Woltjer en Regina Veenstra, ook in een zeer spannende wedstrijd.

In de single A voor de vrouwen was Regina het sterkst. Alle drie de wisselbekers van dit toernooi zijn dit jaar in handen gevallen van de familie Veenstra.

In de single B voor de heren hadden we een grote groep. Een erg leuke groep, aangezien de deelnemers qua niveau dicht bij elkaar lagen. Er zijn hele spannende, leuke en lange wedstrijden gespeeld. Tino en Niels stonden ruim 3 uur op de baan en gelijk hierna moesten ze nog een mix partij spelen.

Er zaten behoorlijk wat verassingen in de kwartfinales die erg goed werden gespeeld. Het was lastig om te voorspellen wie er uiteindelijk in de finale zou komen. In de finale stond nieuwkomer Jesse Reekers tegen Martin van het Hoofd. Uiteindelijk mocht Martin plaats nemen op de hoogste trede van het podium.

De mix B was ook een leuke poule met een mooie opkomst, 12 koppels. De finale ging tussen Niels Versteeg/Paulien Klaassen en Boy Bies/Paula Borm. In de poule waren het Niels en Paulien die het aan het langste eind trokken, in de finale waren het Boy en Paula. Twee aan elkaar gewaagde concurrenten.

De single B voor de dames werd gewonnen door Lisette Morren.

In de single C voor de heren had men te maken met ‘de muur’ Jos Swagemakers. Jos heeft drie zeer mooie wedstrijden gespeeld en heeft ongeslagen de titel gewonnen voor deze categorie. De single C voor de dames werd gewonnen door Marijke Huissen. Tweede is Hester Straatsma geworden. Dit zijn twee nieuwkomers en trainen erg veel.

Al met al heeft BAS Tennis weer een mooi clubkampioenschaptoernooi achter de rug.Mix A
1ste plaats Ate Veenstra & Stephanie Kraak
2de plaats Arjan Woltjer & Regina Veenstra
3de plaats Arie de Graaf & Marjon TijhuisMix B
1ste plaats Boy Bies & Paula Borm
2de plaats Niels Versteeg & Paulien Klaassen
3de plaats Martijn Tolhoek & Lisette MorrenHeren single A
1ste plaats Ate Veenstra
2de plaats Arjan Woltjer
3de plaats Tim van DokkumHeren single B
1ste plaats Martin van het Hoofd
2de plaats Jesse Reekers
3de plaats Jennie BrandsmaHeren single C
1ste plaats Jos Swagemakers
2de plaats Sjaak Twist
3de plaats Adri van NieuwenhuizenDames single A
1ste plaats Regina Veenstra
2de plaats Richella Bakker
3de plaats Christel SwagemakersDames single B
1ste plaats Lisette Morren
2de plaats Marije van Woerden
3de plaats Paula BormDames single C
1ste plaats Marijke Huissen
2de plaats Hester Straatsma
3de plaats Ali Heijboer

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat