Home
Facebook Instagram

Heet maar geslaagd mini maxi toernooi

Heet maar geslaagd mini maxi toernooi Biddinghuizen - 12 september 2012.  Zondag 9 september werd het mini maxi toernooi bij BAS tennis georganiseerd. Het was een mooie zomerse dag, maar om te tennissen voor sommigen toch wel heel warm. Toch waren alle 19 koppels erg enthousiast en actief.

Tijdens het mini maxi toernooi speelt een senior met een junior, waarbij het vooral belangrijk is dat de senioren zich aanpassen aan het niveau van de junioren. Er werd dit jaar gespeeld op 3 niveaus. Naast het tennissen moesten er ook opdrachten uitgevoerd en vragen beantwoord worden, die gericht waren op tennis. Om te winnen was dus niet alleen het tennis belangrijk, maar ook de uitvoer van de opdrachten en vragen.

Niveau A
Niveau A bestond dit jaar uit 6 koppels. Op dit niveau spelen de koppels op een klein veld, wat vooral voor de senioren erg lastig is, maar ook regelmatig voor de junioren. Veel junioren op dit niveau speelden voor de eerste keer mee, maar sommige senioren ook, die aan het einde dan ook aardig moe waren. Het werd al snel duidelijk dat er één koppel was dat eerste zouden worden. Uiteindelijk resultaat:
1e: Laura en Monique
2e: Lotte en Oscar
3e: Yannick en GuidoNiveau B
Niveau B bestond dit jaar ook uit 6 koppels. 3 junioren speelden met hun vader, wat erg leuk was en goed ging. In deze poule was het wat spannender wie eerste zou worden. Het uiteindelijke resultaat hier was:
1e: Luc en René
2e: Marijn en Daniëlle
3e: Stijn en CarlNiveau C
Niveau C bestond uit 7 koppels. Hierbij werd al erg hard en strak geslagen door de junioren. Hierdoor moesten de senioren ook flink aan de bak. Met name op dit niveau lagen de uitslagen erg dicht bij elkaar Het uiteindelijke resultaat was:
1e: Robin en Jesse
2e: Jamie en John
3e: Marije en JanDe jeugdcommissie was tevreden over het aantal deelnemers en hoe het toernooi verlopen is. Zij hopen volgend jaar weer op een grote deelname voor dit toernooi. Zaterdag 3 november zal de jeugd het jaar nog afsluiten met het sluitingstoernooi.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat