Home
Facebook Instagram

BAS Tennis op zoek naar goed doel

BAS Tennis op zoek naar goed doel Biddinghuizen - 19 november 2012.  De Pinkstercommissie is van BAS Tennis is voor het toernooi in 2013 op zoek naar een goed doel. Uiteraard zijn er al wel enkele ideeën, maar dit jaar wil BAS Tennis de inwoners van Biddinghuizen en/of de gemeente Dronten mee laten denken over het mogelijke goede doel.

De oorsprong van het Pinkstertoernooi bij BAS Tennis, waarbij getennist wordt voor een goed doel, begon 13 jaar geleden. In de beginjaren werd er gespeeld voor Erik-Martijn Ruitenberg, hij wilde zich kwalificeren en uiteindelijk mee doen aan de Para Olympische Spelen in Australië.

De afgelopen jaren is er o.a. getennist voor het Colombinehuis, de Stichting Inpetto en de Scharrelberg. De opbrengst van het toernooi varieert per jaar, maar ligt meestal tussen de vier en vijfduizend euro.

Het goede doel dient in principe een bijdrage te leveren aan de gemeenschap van Biddinghuizen of de gemeente Dronten. Het moet een non-profit doel zijn, dus geen commerciële of naar winst strevende organisatie. Het bedrag zou ook besteedt moeten worden aan iets wat min of meer tastbaar of aanwijsbaar is.

Heeft u een idee voor een goed doel, mail dat dan gemotiveerd voor 12 december aan pinkstercie@bastennis.nl de pinkstercommissie zal in haar vergadering van 13 december het goede doel kiezen.

In de Biddinghuizen Actueel zal BAS Tennis laten weten voor welk doel er is gekozen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat