Home
Facebook Instagram

BAS Tennis vindt goed doel

BAS Tennis vindt goed doel Biddinghuizen - 17 december 2012.  Tijdens het traditionele Pinkstertoernooi zal er in 2013 worden getennist voor het Betty Dekker Fonds en één AED voor de Stichting AED Biddinghuizen.

In totaal zijn er 14 reacties binnen gekomen naar aanleiding van de oproep in de Biddinghuizen Actueel en op BHZNet.nl.

Er waren 5 goede doelen aangedragen:
1. Stichting Colombinehuis Flevoland
2. Stichting AED Biddinghuizen
3. Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland (SPGF)
4. Hospice Dronten
5. Stichting Betty Dekker Fonds

De keuze van de Pinkstercommissie is dus gevallen op:

1. één AED voor Biddinghuizen:
In enkele gebieden in Biddinghuizen is nog geen AED aanwezig (o.a. het gebied rondom de Akkerhof). BAS Tennis heeft besloten graag een deel van de opbrengst van het Pinkstertoernooi hieraan te willen schenken, zodat het mogelijk is om 1 extra AED aan te schaffen voor (inwoners van) Biddinghuizen.

2. Betty Dekker Fonds:
Het Betty Dekker Fonds is een goed doel welke in gevallen van bijzondere, individuele nood, inwoners van de gemeente Dronten financiële of materiële steun biedt als daar niet óf op onvoldoende wijze in kan worden voorzien. Uiteraard worden hierbij alle aanvragen uitvoerig en zorgvuldig bekeken/beoordeeld. In deze tijd van financiële problemen een in onze ogen mooi en passend doel, waar BAS Tennis zich graag voor in willen zetten komend jaar.

Het Betty Dekker fonds zal het hoofddoel worden waar tijdens het Pinkstertoernooi 2013 voor getennist gaat worden.

De overige doelen zullen zeker in het achterhoofd worden gehouden voor een van de volgende edities van het traditionele Pinkstertoernooi, want ook dat zijn prachtige goede doelen binnen de gemeente.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat