Home
Facebook Instagram

BAS-Tennis pinstertoernooi: Hart voor je medemens

BAS-Tennis pinstertoernooi: Hart voor je medemens Biddinghuizen - 2 mei 2013.  Vanaf donderdag 16 mei begint weer het traditionele Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis. Het tennistoernooi is net als voorgaande edities een Dubbel/Mix 17+ toernooi.

Opgeven voor het toernooi kan nog via http://www.bastennis.nl/pinkstertoernooi.

Het thema voor het Pinkstertoernooi 2013 is “Hart voor je medemens”

Dit jaar speelt BAS tennis namelijk voor 2 goede doelen, waarvan het hoofddoel het “Betty Dekker Fonds” is. Dit fonds biedt in gevallen van bijzondere, individuele nood, inwoners van de gemeente Dronten financiële of materiële steun als daar niet óf op onvoldoende wijze in kan worden voorzien.

Een éénmalige kleine gift kan al een bijzondere verlichting betekenen voor hen, die het echt nodig hebben. Het Betty Dekker Fonds beoordeelt alle aanvragen zorgvuldig en bekijkt of er andere mogelijkheden zijn voor steun. Als dat niet het geval is, ontvangen zij vanuit het Betty Dekker Fonds goederen of een geldbedrag tot een maximum van € 300,- voor de aanschaf van bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur.

Het tweede doel is de “Stichting AED Biddinghuizen”: van de opbrengst wordt een gedeelte afgestaan voor de financiering van één AED.

Tijdens het toernooi zullen er weer diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals activiteiten voor de kinderen, bingo, veiling, loterij, etc. Ook zal er net als vorig jaar van zaterdag tot en met maandag gelegenheid zijn om iets lekkers te eten, gemaakt door eigen vrijwilligers.

Zaterdagavond is een avond om niet te missen, om 20.00 uur start de veiling van prachtige producten en diensten en zal er ook Bingo worden gespeeld, waarbij er 3 balletjes worden getrokken voor 3 leuke prijzen.

De Pinkstercommissie heeft er weer zin in en hoopt ook de inwoners van Biddinghuizen op het tennispark te ontmoeten.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat