Home
Facebook Instagram

Veiling voor het Betty Dekker Fonds

Veiling voor het Betty Dekker Fonds Biddinghuizen - 14 mei 2013.  Zaterdag 18 mei wordt om 20.00 uur een veiling gehouden bij BAS-Tennis. Tijdens het traditionele pinkster tennistoernooi van donderdag tot en met maandag, is dit jaar de veiling op zaterdagavond.

De totale opbrengst gaat naar de twee goede doelen, waarbij het hoofddoel het Betty Dekker Fonds is.

Waarop kan onder andere worden geboden:
  • Heeft u nog een tuinklus te doen? Hoveniersbedrijf Peters en Custers bieden 3 uur hovenierswerk aan.
  • Biddinghuizen een keer van boven bekijken? Zweefvliegvlub biedt een vlucht aan boven ons prachtige dorp.
  • Is uw auto na de winter toe aan een schoonmaakbeurt? Lekkerkerker Autoschade biedt een schoonmaakbeurt aan voor de binnen- en buitenkant.
  • Altijd al eens paardenrennen mee willen maken? Onze nationaal bekende paardentrainer Jeroen Engwerda biedt een arrangement naar Wolvega aan.
  • Belt u nog altijd in de auto met uw mobiel aan uw oor? U kunt hoge boetes besparen, Bregman auto inbouwservice biedt een carkit inclusief inbouw aan.
  • Wilt u lekker samen kunnen luieren in de tuin? Een prachtige duo-ligbank wordt aangeboden door DoeHetZelf Outlet Dronten.
  • Uw autovelgen toe aan een opknapbeurt of een nieuwe kleur? Volek Poedercoating wil uw 4 velgen voorzien van een nieuwe poedercoating.
  • De airco in uw auto toe aan een schoonmaakbeurt? BARST autoglas en autoservice kan hem voor u schoonmaken, zodat de airco weer optimaal werkt de komende zomer.


Andere nog te veilen artikelen en diensten zijn: een ooglidcorrectie, een door Sjeng Schalken gesigneerd tennisjack, een prachtig cartoonschilderij, meerijden op TT Assen bij een testrit/proefrit in BMW 320 cup.

Ook de Stichting AED Biddinghuizen krijgt een gedeelte van de opbrengst. Het hele dorp heeft dus baat bij een hoge opbrengst.

Als u nog oude bruikbare kleding, beddengoed, schoeisel, tassen en/of knuffels heeft kunt u die van donderdag tot en met maandag inleveren bij de tennisvereniging. De goede doelen krijgen hiervoor € 0,45 per kilo voor, dus ruim nu uw kasten op en lever alles in wat u niet meer gebruikt.

De Pinkstercommissie nodigt dus het hele dorp Biddinghuizen uit om tijdens het Pinksterweekend een bezoekje te brengen aan het tennispark. Geniet van een drankje en een hapje en doe mee aan de georganiseerde activiteiten, zoals de veiling, maar ook bingo en verloting. Ook kunt u een gokje wagen om te raden hoeveel hartjes er in een snoeppot zitten.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat