Home
Facebook Instagram

Invitatietoernooi bij BAS Tennis

Invitatietoernooi bij BAS Tennis Biddinghuizen - 5 juni 2013.  Op zondag 9 juni a.s. is er een invitatietoernooi bij BAS Tennis Biddinghuizen. Tijdens het toernooi kunnen mensen die kennis willen maken met de tennissport en de vereniging BAS Tennis vrijblijvend een balletje komen meeslaan in toernooivorm.

BAS Tennis nodigt mensen uit vrienden of kennissen, welke lid zijn bij een andere tennisvereniging of geen lid zijn, samen in racket-trek-vorm te komen tennissen. Het doel hierbij is het hebben van een leuke, gezellige en sportieve tennismiddag, waarbij aanwezige niet-leden kennis maken met BAS Tennis.

Het programma start om 13.00 uur met koffie. Vanaf half twee is er eerst een clinic, waarna ook getennist gaat worden in koppelvorm. Om 17.00 uur is er een afsluitend diner met soep en broodjes, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

Opgeven
U kunt zich opgeven per e-mail, door voor 7 juni een bericht te sturen naar activiteitencie@bastennis.nl. Indien mogelijk direct per koppel opgeven. Heeft u geen partner gevonden, dan kunt u zich opgeven met de vermelding 'partner wanted'.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat