Home
Facebook Instagram

Grote opbrengst Pinkstertoernooi 2013

Grote opbrengst Pinkstertoernooi 2013 Biddinghuizen - 10 juni 2013.  Op Pinkstermaandag werd bij BAS-Tennis het traditionele Pinkstertoernooi afgesloten met de uitreiking van de cheques aan de twee goede doelen waarvoor 5 dagen lang was getennist. Betty Dekker nam persoonlijk een cheque ter waarde van € 4.000 in ontvangst voor het Betty Dekker Fonds.

Dit fonds biedt in gevallen van bijzondere, individuele nood, inwoners van de gemeente Dronten financiële of materiële steun als daar niet óf op onvoldoende wijze in kan worden voorzien. Aalt Mulder mocht voor de Stichting AED Biddinghuizen een cheque in ontvangst nemen ter waarde van € 1.250.

Nu de totale financiële afwikkeling van het toernooi heeft plaats gevonden, kan er worden geconcludeerd dat de cheques een te voorzichtige inschatting zijn geweest. Naar beide goede doelen is een hoger bedrag over gemaakt: het Betty Dekker Fonds mag zich verheugen op een bedrag van € 4.850 en aan de Stichting AED Biddinghuizen is een bedrag van € 1.600 over gemaakt.

Met recht kan geconcludeerd worden dat BAS-Tennis weer een prachtig gezelligheids tennistoernooi heeft georganiseerd, waarbij met veel vrijwilligers, ongeveer 150 deelnemers, vele toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst is gegenereerd voor twee goede doelen.

Goede doelen die zich enorm inzetten voor het welzijn van de inwoners van de gemeente Dronten, die ook wel eens in het zonnetje mogen worden gezet. Ook deze stichtingen draaien op de inzet van vele vrijwilligers.

Vorig jaar is er getennist voor de Stichting Inpetto, waarbij een bedrag kon worden gedoneerd van € 5.500, ook dit bedrag komt ten goede aan o.a. wensen uit de gemeente Dronten.

De Pinkstercommissie wil alle inwonders van de gemeente Dronten nog eens attenderen op het Betty Dekker Fonds en de Stichting Inpetto, organisaties die zich inzetten voor mensen die het moeilijk hebben.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat