Home
Facebook Instagram

Twisk en Walsarie Wolff winnen kampioenschappen

Twisk en Walsarie Wolff winnen kampioenschappen Biddinghuizen - 18 juni 2013.  Van maandag 10 juni t/m zondag 16 juni werden de C1000 clubkampioenschappen voor de jeugd van BAS tennis gehouden. Er hadden zich elf enthousiaste jeugdleden aangemeld om te strijden voor de winst. Er werd gespeeld op twee niveaus, namelijk jongens A en jongens B.

Bij de jongens B speelden Ferdy Sloot, Yannick Sloot, Stijn Custers, Luc Engwerda en Mathijs Walsarie Wolff tegen elkaar. Deze jongens speelden in één poule en het was al snel duidelijk dat de strijd om het kampioenschap zou gaan tussen Luc en Mathijs. Deze jongens maakten er een echte finale van, waarbij ze twee uur op de baan stonden. Luc was erg dichtbij de winst, maar uiteindelijk heeft Mathijs de wedstrijd gewonnen met 3-5, 4-2 en 5-4 (in deze leeftijdsklassen zijn de sets korter). Stijn Custers werd derde in deze poule.Jongens A
Bij de Jongens A streden Rutger de Kuiper, Ivar Peek, Dion Custer, Stef Bregman, Jamie Vlegels en Wies Twisk tegen elkaar. De finale ging uiteindelijk tussen Jamie Vlegels en Wies Twisk. Dit was een erg spannende finale, waarbij beide heren hard moesten werken om de games binnen te halen. Uiteindelijk lukte het Wies om de meeste games binnen te halen, waardoor hij de wedstrijd met 7-5 en 7-6 won. Stef Bregman en Dion Custers speelden om de 3e/4e plek. Stef won deze wedstrijd met 6-4 6-3, waardoor ook hij op het podium plaats mocht nemen.De jeugdcommissie wil C1000 Jan Schuurhuis bedanken voor de sponsoring van dit toernooi en alle jeugdleden, die hebben deelgenomen, voor hun inzet en leuke wedstrijden.

BAS Tennis


Groepsfoto van alle deelnemers

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat