Home
Facebook Instagram

Clubkampioenschappen dubbel BAS Tennis

Clubkampioenschappen dubbel BAS Tennis Biddinghuizen - 27 juni 2013.  De clubkampioenschappen dubbel van BAS tennis zijn gespeeld van vrijdag 14 juni t/m zondag 23 juni. Het weer was wat wisselend. Vooral op de finaledag.

De deelnemers speelde momenten in de stromende regen wat zich afwisselde met zon. Dit weerhield de spelers niet om lange en mooie potten te spelen wat resulteerde in mooie wedstrijden voor het publiek.In de heren dubbel A waren Dennis Kloosterman en Roel Kieft de heren die de wisselbeker in ontvangst mochten nemen. Zij wisten alle wedstrijden in de poule winnend af te sluiten wat resulteerde in de eerste plaats. Als tweede zijn geëindigd Leen Baijense en Ate Veenstra. De derde plaats is gewonnen door Bert Tijhuis en Gert Ruitenberg.Bij de dames wisten Richella Bakker en Marjon Tijhuis de wisselbeker te winnen in de hoogste categorie (dames dubbel A). Op zondag speelden zij een spannende wedstrijd welke zij winnend af wisten te sluiten. Regina Veenstra en Claudia Walsarie Wolff werden tweede. De derde plaats was voor Petra Sandee en Marine Heezen.In de heren dubbel B werden er spannende wedstrijden gespeeld. De halve finales waren zwaar bevochten en werden beslist d.m.v. driesetters. De finale wedstrijd was ook echt een finale. Jacco van Liere en Tim Schijffelen wisten beslag te leggen op de eerste plaats. Andre Smits en Matthijs van Wijk zijn tweede geworden. De derde plaats was voor Bouke Kloosterman en Jennie Brandsma.Bij de dames in de B poule werden ook spannende wedstrijden gespeeld. Connie Oosterkamp en Margreet Jobing zijn eerste geworden. Tweede werden Paula Borm en Saskia Polman. De plaats om de derde en vierde plaats was een zwaar bevochten wedstrijd welke Annette van Asselt en Monique van Diepen wisten te winnen in een driesetter.De heren C werd uitgevochten in een poule. Henk Stegeman en Wijnand Spanjer mochten op de hoogste trede van het podium plaatsnemen. Pim van Bemmel en Jan van Worden op de tweede plaats en Bert Keek en Mart Muller zijn derde geworden. Van de deelnemers was geen van allen aanwezig tijdens de prijsuitreiking wat resulteerde in een leeg podium.De organisatie was zeer tevreden: "We hebben een mooi clubkampioenschaptoernooi achter de rug. Er zijn mooie wedstrijden gespeeld, de gezelligheid van de deelnemers was goed, het weer kon beter maar we hebben mooie dagen gehad. Helaas moeten we afscheid nemen van Marina Heezen, als lid van de wedstrijdcommissie. Ze organiseerde met regelmaat het nieuwjaars – openings en najaarstoernooi. Wij willen haar bedanken voor haar inzet en gezelligheid. We zien je op de tennisbaan."Kampioenen
Tenslotte mocht BAS tennis 2 competitieteams huldigen als kampioenen. Heren 1 op de zaterdag heeft de voorjaarscompetitie winnend af mogen sluiten en zijn kampioen geworden. Het team bestaat uit: Leen Baijense, Niels Verteeg, Bouke Kloosterman, Fabrice Holtslag en Dennis Kloosterman.

Heren 1 van de midzomeravond competitie is ook kampioen geworden. Dit team bestaat uit:
Jacco van Liere, Hessel Bierma, Robert Verbruggen, Jeroen Engwerda, Niels Versteeg en Bert Tijhuis.

Uitslagen

Heren dubbel A
1ste Roel Kieft & Dennis Kloosterman
2de Leen Baijense & Ate Veenstra
3de Bert Tijhuis & Gert Ruitenberg

Heren dubbel B
1ste Jacco van Liere & Tim Schijffelen
2de Andre Smits & Matthijs van Wijk
3de Bouke Kloosterman & Jennie Brandsma


Heren dubbel C
1ste Henk Stegeman & Wijnand Spanjer
2de Pim van Bemmel & Jan van Woerden
3de Bert Keek & Mart Muller


Dames dubbel A
1ste Marjon Tijhuis & Richella Bakker
2de Regina Veenstra & Claudia Walsarie Wolff
3de Marina Heezen & Petra Sandee

Dames dubbel B
1ste Conny Oosterkamp & Margreet Jobing
2de Paula Borm & Saskia Polman
3de Annette van Asselt & Monique van Diepen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat