Home
Facebook Instagram

Openingstoernooi bij BAS Tennis

Openingstoernooi bij BAS Tennis Biddinghuizen - 23 maart 2014.  Op zondag 30 maart start BAS Tennis met het nieuwe tennisseizoen. Zij doet dit met het organiseren van een Openingstoernooi voor haar leden.

"Het openingstoernooi is voor iedereen altijd een goed moment om in te schatten hoe het gesteld is met de vorm en conditie", vertelt één van de leden van de wedstrijdcommissie. "Maar, met een beetje geluk kunnen we in ieder geval al spelen in de korte tennisbroek of -rok".

De dag wordt gestart om 10.30 uur met koffie en thee. Het toernooi zelf start om 11.00 uur. Tijdens de dag kan er ook een lunch worden genoten tegen een bijdrage van €3,=. Leden kunnen zich opgeven bij de wedstrijdcommissie vóór 26 maart via wedstrijdcie@bastennis.nl. Voor deelnemers van de voorjaarscompetitie wordt er op deze dag de competitiebescheiden uitgedeeld.

Niet lid en toch tennissen?
Mocht u geen lid zijn van BAS Tennis en toch eens een racket vasthouden? Kom dan gerust een kijkje nemen om kennis te maken met deze leuke vereniging. Of kijk voor meer informatie op http://www.bastennis.nl

Redactie BHZNet.nl / BAS TennisBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat