Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi 2014

Pinkstertoernooi 2014 Biddinghuizen - 5 mei 2014.  Vanaf donderdag 5 juni tot en met maandag 9 juni 2014 zal voor de vijftiende keer het Pinkstertoernooi bij BAS-Tennis gehouden worden. Het tennistoernooi is net als voorgaande jaren een Dubbel/Mix 17+ toernooi.

Dit jaar is er voor twee goede doelen gekozen. De gehele opbrengst wordt verdeeld tussen Hospice Dronten en inloophuis De Kans in Biddinghuizen.

Hospice Dronten biedt een gastvrij verblijf aan mensen in de laatste van fase hun leven, die om welke redenen dan ook niet meer thuis kunnen zijn. Een 'bijna-zoals-thuis-huis' waar een ieder op eigen wijze afscheid kan nemen van het leven en van de mensen die hem of haar lief zijn.

Het inloophuis De kans heeft als doelstelling: Het creëren van voorwaarden om kansarmen in de samenleving te ondersteunen bij het verkrijgen van inzicht in hun situatie en mogelijkheden, met als streven dat deze kansarmen het respect en vertrouwen in zichzelf weer herwinnen. De Kans wil graag een huiskamer zijn, waar iedereen in Biddinghuizen en omgeving zich welkom voelt. Vanuit de vraag van bezoekers willen zij een plek aanbieden waar ontmoeting met anderen centraal staat. Denk daarbij aan het spelen van een spelletje, het lezen van een boek of tijdschrift, maar ook lotgenotencontact, informatievoorzieningen en spreekuren zullen er plaatsvinden. Het Inloophuis maakt geen deel uit van een organisatie of instantie.

Tijdens het toernooi worden er voor jong en oud weer allerlei activiteiten georganiseerd. En voor de inwendige mens wordt ook gezorgd. Er zijn lekkere hapjes en snacks uit 'eigen' keuken.

Dit toernooi is bedoeld voor iedereen van 17 jaar en ouder. Je hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging. Het toernooi is erg populair, schrijf je daarom snel in via
http://www.bastennis.nl of http://www.toernooi.nl


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat