Home
Facebook Instagram

Cheques voor Hospice Dronten en Inloophuis De Kans in Biddinghuizen

Cheques voor Hospice Dronten en Inloophuis De Kans in Biddinghuizen Biddinghuizen - 26 juni 2014.  Bij BAS-Tennis werden op Pinkstermaandag de finales gespeeld van het traditionele Pinkstertoernooi. De opbrengst van het toernooi is bestemd voor één of meerdere goede doelen.

De totale opbrengst, een bedrag van € 3.500,=, is door middel van een tweetal cheques door, de voorzitter van de Pinkstercommissie, Petra Sandee overhandigd aan Hans Betzema van Hospice Dronten en Katja Oerlemans van inloophuis De Kans in Biddinghuizen. Beide ontvingen een cheque van elk € 1.750,=.

Deze doelen doen beide goed werk in de gemeente Dronten. Hospice Dronten is een 'bijna-zoals-thuis-huis' waar een ieder op eigen wijze afscheid kan nemen van het leven en van de mensen die hem of haar lief zijn. Inloophuis De Kans, wil voor iedereen in Biddinghuizen graag een huiskamer zijn, waar je je welkom voelt.Het toernooi
Winnaars in de hoogste categorieën waren in de heren dubbel 3-4 André Ceelen en Pieter Hermus. Bij de dames dubbel, in de categorie 5-6 Ingrid de Jonge en Rianne Smit en in de mix 3-4 Richella Bakker en Frans van Eck.

De organisatie is zeer te spreken over het toernooi: "De weergoden waren ons prima gezind, de sportiviteit was goed en de sfeer was uitstekend te noemen. De Pinkstercommissie wil iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar sportieve inzet. Met recht kan voor de 15e keer worden geconcludeerd dat het een zeer geslaagd toernooi is geweest."


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat