Home
Facebook Instagram

Vierde Erik Olympic met Paul Haarhuis

Biddinghuizen - 26 mei 2003.  De toernooi-commissie van BAS Tennis uit Biddinghuizen is alweer een half jaar bezig met de voorbereidingen van de vierde editie van het Erik Olympic Toernooi in Biddinghuizen.

Het toernooi wordt traditioneel gehouden tijdens het Pinksterweekend. (Dit jaar van 6 t/m 9 juni.) Tennisvereniging LTVL uit Lelystad mag dit jaar de wisselbeker (beschikbaar gesteld door Jacco Eltingh) verdedigen.

Het toernooi is een dubbeltoernooi en is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar die wil tennissen. Lid zijn van een vereniging is niet vereist. Er wordt ingedeeld in categorieën van beginners tot de B/C poule. Een B/C poule is vrij uniek tijdens een open toernooi. Vorig jaar is dit tijdens het toernooi geïntroduceerd en dat was zo succesvol dat het dit jaar herhaald wordt.

Inschrijven tot 1 juni
Inschrijving voor dit toernooi kan tot 1 juni 20.00 uur via de website van BAS-Tennis.

Randactiviteiten
Buiten de tenniswedstrijden zullen er vele randactiviteiten georganiseerd worden waarbij de jeugd niet zal worden vergeten. Verder zal er een loterij worden gehouden met leuke prijzen.

Kiekendief paraat
Aan de inwendige mens is ook gedacht. Net als de voorgaande editie van het Erik Olympic Toernooi zal ook dit jaar "Eetcafé de Kiekendief" paraat staan met broodjes en maaltijden.

Paul Haarhuis
De organisatie weet verder met trots te melden dat het voor de tweede keer is gelukt om een prof-tennisser naar Biddinghuizen te laten komen. Twee jaar geleden was het Jacco Eltingh die met diverse demonstraties liet zien hoe een professional de ballen raakt, dit jaar is het de beurt aan Paul Haarhuis om zijn kunsten te tonen.

Paul Haarhuis mag gezien worden als een absolute publiekstrekker . Haarhuis is momenteel de titelhouder van Roland Garros en is te bewonderen tijdens de Davis Cup wedstrijden van het Nederlands team.


Sponsoring
Het toernooi heeft als doelstelling de Biddinghuizer rolstoeltennisser Erik-Martijn Ruitenberg te supporten op zijn weg naar de Olympische Spelen in Athene, dat in 2004 zal plaatsvinden.

Het bedrijfsleven wordt dan ook opgeroepen haar steentje bij te dragen. Men kan financieel een bijdrage doen maar ook met goederen die worden verloot in de loterij. Voor sponsoring kunt u terecht bij Eelse Bies (06-41811808) of Cor Remmers (06-29581995).


BAS Tennis / Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat