Home
Facebook Instagram

Erik Martijn onderuit in finale

Biddinghuizen - 11 september 2003.  Rolstoeltenniser Erik-Martijn Ruitenberg uit Biddinghuizen is er niet in geslaagd het Pellikaan Wheels Tournament te winnen. In de finale verloor hij in twee sets.

Bij het toernooi in het Brabantse Goirle van 6 tot 8 september werd 3350 dollar aan prijzengeld verdeeld. Er werd alleen gespeeld in enkel-partijen, zowel bij de heren als dames door 8 spelers.

Eenvoudige eerste ronde
De eerste ronde speelde Ruitenberg tegen de Nederlander Walter de Leeuw, waar hij gezien de cijfers niet veel moeite mee had: het werd 6-0, 6-0.

In de tweede ronde (en meteen halve finale) ging het iets moeizamer. De eerste set werd via een tie-break verloren met 6-7, maar de tweede en beslissende derde set werden gewonnen met 6-3.

Finale
In de finale moest Erik-Martijn het opnemen tegen Onno van Nes, die tot dan toe in het toernooi nog geen set had prijsgegeven. Ook in de finale gebeurde dit niet. In de eerste set kon Ruitenberg nog redelijk partij bieden (6-4), maar in de tweede set was het snel gebeurd; het werd 6-2.

Ruitenberg staat op dit moment 35e op de wereldranglijst.

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat