Home
Facebook Instagram

BAS gaat tennissen voor het Colombinehuis

BAS gaat tennissen voor het Colombinehuis Biddinghuizen - 9 januari 2004.  Traditiegetrouw zal ook in 2004 tijdens het Pinksterweekend veel getennist worden bij BAS Tennis in Biddinghuizen. De afgelopen jaren deed men dit zeer enthousiast tijdens het “Erik Olympic toernooi”. BAS tennis heeft besloten het toernooi wederom voor een goed doel te organiseren. De opbrengst gaat dit keer naar Het Colombinehuis in Biddinghuizen.

Op een steenworp afstand van Biddinghuizen staat aan de Spijkweg de voormalige kampeerschuur Z59. Menig Flevolander heeft daar zijn schoolkamp doorgebracht.
Nu heet het Colombinehuis en komen er gezinnen vakantie vieren. Geen doorsnee gezinnen, maar ouders en kinderen die te maken hebben met emotionele spanningen, handicaps of ongeneeslijk ziek zijn. Om het moederhuis (de schuur) staan acht appartementen die ieder door hun inrichting een sfeer van een land uitstralen. Je maakt in het Colombinehuis een wereldreis in Nederland. Het Colombinehuis is een sponsorproject en wil er zijn voor iedereen ongeacht draagkracht.

BAS Tennis heeft gekozen om met de opbrengst van het toernooi het Colombinehuis financieel te helpen met de herinrichting van de appartementen. De inboedel is aan vervanging toe en dat kost nu eenmaal veel geld.

Lustrum
Het is alweer de 5e keer dat BAS Tennis een benefiettoernooi organiseert. De toernooien werden steeds grootser in omvang door deelname en ook de komst van prominente tennissers als Jacco Eltingh, Esther Vergeer en Paul Haarhuis hebben bijgedragen tot het succes van het toernooi. Keer op keer weet met in Biddinghuizen goed voor de dag te komen met demonstraties en clinics.
De komende periode tot en met het Pinksterweekend staat dus volop in het teken van (voorbereidende) werkzaamheden om wederom tot een succesvol toernooi te komen.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat