Home
Facebook Instagram

Colombine Open 27 t/m 31 mei

Colombine Open 27 t/m 31 mei Biddinghuizen - 25 mei 2004.  Donderdag aanstaande gaat het gebeuren. Op het tennispark van BAS Tennis in Biddinghuizen zal gestart worden met het Colombine Open Tennis-toernooi. Zoals de naam van het toernooi al zegt is dit een toernooi waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Colombinehuis.

Buiten het tennistoernooi om zullen er vele activiteiten worden georganiseerd voor jong en oud en of u nu wel of geen lid bent van BAS Tennis, u bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen op ons tennispark.

Bijzondere veilingstukken
Op Tweede Pinksterdag houden wij traditioneel weer een veiling. Jacco Eltingh heeft zelfs zijn tennisracket ter beschikking gesteld waarmee hij met Paul Haarhuis Wimbledon heeft gewonnen. Youp van 't Hek heeft een collectie door hem gesigneerde videobanden afgestaan, maar er zijn nog veel meer interessante stukken waarop geboden kan worden en is er een loterij met prachtige prijzen.

Hoofdsponsor
Ook aan de inwendige mens is gedacht. Eetcafé de Kiekendief staat vanaf vrijdag klaar met heerlijke broodjes en gerechten. Tevens is de organisatie bijzonder blij dat de Kiekendief samen met Haarhuis/Eltingh Tennisevents hoofdsponsor zijn van het toernooi.

Landelijke aandacht
Op maandag tweede pinsterdag zullen Jacco Eltingh en Jan Siemerink hun kunsten gaan vertonen op de tennisbanen in Biddinghuizen. Ze gaan (jeugd)clinics geven en spelen een demonstratiewedstrijd tegen elkaar. RTL 5 zal aanwezig zijn om opnames te maken voor de televisie.

Waar een kleine vereniging groot in kan zijn! Volop activiteiten en top-tennis in Biddinghuizen tijdens het pinksterweekend. Grijp uw kans en kom kijken, bieden of doe mee met de loterij.

Organisatie Colombine Open

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat