Home
Facebook Instagram

Colombine Tennistoernooi zeer geslaagd!

Colombine Tennistoernooi zeer geslaagd! Biddinghuizen - 2 juni 2004.  De organisatie van "Het Colombine Open Tennistoernooi" kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met een record aantal deelnemers werd er dit jaar, maar liefst, 11.500 euro bij elkaar geslagen voor het Colombine Huis.

Het is duidelijk dat het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen elk jaar meer en meer groeit. Niet alleen in deelnemers, maar ook in organisatie. Zo lag het sportpark van BAS-Tennis er dit jaar weer prachtig bij en had de organisatie voor een gevarieerd programma gezorgd, verspreid over 4 dagen. Ondanks de regen van zondag bleef het toernooischema goed op tijd, zodat er slechts sprake was van een minimale uitloop.

Spectaculaire dubbels
Bij het toernooi in Biddinghuizen wordt alleen gespeeld in de dubbel categorie. Net als voorgaande jaren zorgde met name de catergorie 3/6 dubbel en gemengddubbel voor veel prachtig tennis, met lange rally's en schitterende slagenwisselingen. Doordat er ook een verliezerspoule was, kwam iedereen minimaal 2x aan spelen toe.

Gochelen met ballen
Topdag van het toernooi was de maandag, waarop alle finales werden gespeeld en waar een demonstratie van Eltingh en Siemerink op het programma stond. Het in grote getale opgekomen publiek genoot met volle teugen van de beide heren. Vooral veel komische slagenwisselingen zorgden voor veel vermaak. Ook nu had BAS-Tennis zijn zaken goed voor elkaar. Heuse ballenjongens (en meisjes), mobiele tribunes en een heuse scheidsrechter in de persoon van Willem Kamphorst, die het spel perfect meespeelde.

Record opbrengst
Al met al zorgde het toernooi voor een record opbrengst. Maar liefst 11.500 euro werd er opgehaald voor het Colombine Huis. Net als andere jaren stond de veiling garant voor een goede opbrengst. De humoristische veilingmeester Gurben Veenstra stimuleerde iedereen uiteindelijk tot een opbrengst van 2400 euro. Topstuk was het racket waar Jaco Eltingh Wimbledon mee won in 1998, met een hoogste bod van 500 euro.

Te veel mensen om te bedanken
Na afloop gaf voorzitter van BAS-Tennis Andre Ceelen aan wederom uiterst tevreden te zijn: "Het is onvoorstelbaar wat we als vereniging weer uit de grond gestampt hebben. Zoveel mensen en zoveel voorbereiding", aldus Ceelen. Die in zijn dankwoord nog speciaal aandacht gaf aan Cor Remmers die dit jaar, uiteraard samen met de rest van de Sponsor en PR commissie, een wereldprestatie heeft neergezet.

Emotioneel dankwoord
In een emotioneel dankwoord liet Mary van Veen, namens het Colombinehuis, zeer blij en dankbaar te zijn voor het opgehaalde geld. Ze roemde BAS-Tennis en sprak over een warme band met Biddinghuizen.

Rangen en standen
De prijsuitreiking zorgde uiteindelijk als afsluiter voor veel vertier. Met veel gejoel en geklap werden de diverse winnaars naar voren gehaald.

GD 8
1 Roger Custers/Regina Veenstra
2 Marco Holierhoek/Amy Vogelaar
DD 8
1 Saskia van Amstel/Anne-Mieke van Bueren
2 Sylvia de Groot/Siet Dijkstra
HD 8
1 Kees Geelhoed/Tim Schijffelen
2 Hessel Bierma/Jacco van Liere
GD 7
1 Andre Smits/Magreet Jobing
2 Margo Maes/Pieter Maes
DD 7
1 Jos Vogel/Kim Smit
2 Anja Seubers/Siet Dijkstra
HD 7
1 Foort Sandee/Dick de Kam
2 Pieter Maes, jr/Pieter Maes
GD 5/6
1 Arie de Graaf/Anja Seubers
2 Jeroen van Arendonk/Richella Bakker
DD 5/6
1 Nicolette Lek/Monique Snoek
2 Nathalie van Leeuwen/Richella Bakker
HD 5/6
1 Stefan de Lange/Aart Lijs
2 Ate Veenstra/Lippe Veenstra
GD 3/6
1 Pieter Hermus/Nicolette Lek
2 Ron Keesman/Richella Bakker
HD 3/6
1 Ron Keesman/Aart Lijs
2 Renzo Veenstra/Ate Veenstra

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat