Home
Facebook Instagram

Colombinetoernooi van start

Colombinetoernooi van start Biddinghuizen - 13 mei 2005.  Ondanks dat het toernooi vrijdag pas officieel start, werden donderdag, in verband met de grote hoeveelheid aanmeldingen, de eerste wedstrijden al gespeeld.

In een gezellige sfeer proefden de deelnemers en toeschouwers alvast de sfeer op het prachtig aangeklede tennispark van BAS-Tennis. Het traditionele benefiettoernooi van BAS-Tennis kent dit jaar als thema Australie.

Colombinehuis
Het thema is gekoppeld aan het goede doel waarvoor gespeeld wordt. Net als vorig jaar is dit ook dit jaar weer het Colombinehuis. Werd er vorig jaar gespaard om het huisje India op te knappen op het park, dit jaar is huisje Australie aan de beurt.

Gehele pinksterweekend
Vrijdagavond wordt het toernooi officeel geopend door burgemeester de Jong. Het toernooi duurt het gehele weekend waarbij de vrijdagavond in het teken staat van een Hollandse avond, met karaoke en drive-inn show. Zaterdag is de jeugd aan de beurt en zondag een grote Australische barbeque. Ter afsluiting is er op maandag de traditionele veiling en loterij.

Uiteraard wordt er het gehele weekend getennist op diverse niveau's

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat