Home
Facebook Instagram

Colombinetoernooi weer geslaagd

Colombinetoernooi weer geslaagd Biddinghuizen - 17 mei 2005.  De organisatie van het Colombinetoernooi kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Tijdens een druk weekend, wat bol stond van tennis en vertier, is er weer veel geld bij elkaar geslagen voor het Colombinehuis.Het succesvolle benefiettoernooi kende ook dit jaar weer veel deelnemers en bezoekers.

Het tennispark van BAS-Tennis lag er dit jaar weer prachtig bij. Met een gevarieerd programma verspreid over 4 dagen schotelde de organisatie de deelnemers en de toeschouwers een bijzonder evenement voor. Het, inmiddels voor de 6e keer georganiseerde benefiettoernooi, stond ook dit jaar vooral in het teken van de sportiviteit en het goede doel. Dat er veel geld is opgehaald voor het Colombinehuis is al wel duidelijk al is het exacte bedrag nog niet bekend.

Opening
Ondanks dat de eerste wedstrijden al op donderdagavond werden gespeeld, werd het officiële startschot pas op vrijdag gegeven. Samen met mascotte Colombientje en Walibi opende burgemeester de Jong het toernooi en in een korte toespraak sprak hij lovend over het prachtige toernooi en prees hij de tennisvereniging met het initiatief.

Activiteiten
Naast de vele tenniswedstrijden werd ook dit jaar de ontspanning niet vergeten en was er rondom de banen veel te doen. Zo was de kantine vrijdagavond helemaal omgetoverd en in Hollandse sferen gebracht. Onder het genot van een drankje genoot men zichtbaar van de al dan niet aanwezige zangkunsten van de deelnemers aan de karaoke. Ook de jeugd werd niet vergeten. De gehele zaterdag stond namelijk in het teken van de jeugd. In de, speciaal voor hen, gemaakte “kidstent” vermaakten de jongeren zich prima. Omdat het gehele evenement in het teken stond van Australië, was er op zondag een grote Australische barbecue waarvan door de hongerige bezoekers driftig gebruik van werd gemaakt. Als klap op de vuurpijl had de organisatie ook dit jaar weer de traditionele veiling en loterij op het programma gezet. Bij de veiling was de spanning weer af en toe zeer voelbaar.Cheque
De organisatie gaat zo snel mogelijk de opbrengsten tellen om vervolgens de cheque te kunnen overhandigen aan het Colombinehuis. Er is al toegezegd om van het bedrag het huisje Australië een opknapbeurt te geven. Volgend jaar verwacht de vereniging er weer een spetterend pinksterweekend van te maken en zal er weer gestreden worden voor het goede doel.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat