Home
Facebook Instagram

BAS tennis overhandigt cheque aan Colombinehuis

BAS tennis overhandigt cheque aan Colombinehuis Biddinghuizen - 17 oktober 2005.  BAS tennis is dan eindelijk op bezoek geweest bij het Colombinehuis. Tijdens het bezoek werd de cheque met de opbrengst van het Colombinetoernooi overhandigd.

Met de opbrengst kunnen er weer appartementen worden opgeknapt. Volgend jaar zal er voor de laatste keer voor het Colombinehuis gestreden worden.

Opbrengst
Het voor de zesde keer georganiseerde benefiettoernooi was afgelopen Pinksteren weer een groot succes. Voor de tweede keer gaan de opbrengsten naar het Colombinehuis in Biddinghuizen. Het toernooi heeft in totaal 6500 euro ingezameld. De opbrengst is geheel te danken aan deelnemers, sponsors en bezoekers.

Met het geschonken geld worden de acht appartementen van het Colombinehuis weer opgeknapt en aangepast. ‘Het is echt fantastisch dat er in 1 weekend zoveel geld ingezameld wordt voor ons huis’, aldus een medewerkster van het Colombinehuis Sanneke.


Namens het toernooibestuur overhandigt Eelse Bies de cheque aan Sanneke van het Colombinehuis

Toekomst
Volgend jaar organiseert BAS tennis weer een benefiettoernooi. Voor de derde en laatste keer gaat de opbrengst naar het Colombinehuis.

De vereniging kiest daarna voor een ander goed doel. Inmiddels is het bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende pinkstertoernooi. De vereniging verwacht dan ook weer een spetterend en sportief weekend.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat