Home
Facebook Instagram

Tennis dames 1 op papier kampioen

Tennis dames 1 op papier kampioen Biddinghuizen - 22 mei 2006.  Dit weekend speelden het dames 1 team van Bas tennis uit tegen Amersfoort.

Met een gemakkelijke 6-0 overwinning zijn de dames op papier al kampioen. Volgende week zondag spelen de tennissters nog uit tegen Almere.

Een vroege start was het voor dames 1. Om tien uur stonden de eerste single partijen, in Amersfoort, gepland. Het was de beurt aan Richella Bakker en Nathalie van Leeuwen om de eerste punten binnen te slepen.Vervolgens wonnen Sanne van Velde en Monique Snoek de andere twee single partijen.Na een korte pauze begon Monique Snoek samen met haar dubbelpartner Richella Bakker aan de eerste dubbelpartij. Tegelijkertijd maakten Nathalie van Leeuwen en Sanne van Velde zich klaar voor de tweede dubbelpartij. In krap 45 minuten waren beide partijen snel gewonnen en was de winst een feit.Na een gemakkelijke wedstrijddag waren de tennissters klaar in Amersfoort en was het kampioenschap binnen. Deze titel zal, nadat de laatste competitiedag volgende week in Almere is gespeeld, worden gevierd.

Wina Bakker is er volgende week ook weer bij om het team te versterken.BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat