Home
Facebook Instagram

In de ban van tennis

Biddinghuizen - 29 augustus 2001.  Een aantal van 110 deelnemers aan de clubkampioenschappen heren- en damesenkelspel betekent voor tennisvereniging BAS een record.

Tropische omstandigheden
Zondag vonden de eerste partijen plaats op de kunstgrasbanen van het Biddinghuizer tenniscomplex. Dit gebeurde onder tropische omstandigheden, met als gevolg dat diverse tennisers door de warmte werden bevangen.

Veel wedstrijden in poules
De deelnemers zijn verdeeld over drie categorieën naar speelsterkte. De B-categorie telt de meeste deelnemers. Tijdens de voorronden wordt er een poulesysteem gehanteerd. Dit betekent dat er 192 wedstrijden gespeeld worden voordat er een aanvang met de kwartfinales gemaakt kan worden. Volgende week donderdag staan de kwartfinales gepland. De finales staan voor zondag 9 september op de agenda.

Feestavond op 1 september
Op 1 september is er op het tenniscomplex van BAS een feestavond. Op het grasveld naast de tennisbanen is kampeergelegenheid en op de zondag is er een gezamenlijk ontbijt. Daarom beginnen de wedstrijden op zondag 2 september wat later.

Bron: Dagblad Flevoland

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat