Home
Facebook Instagram

Colombinetoernooi wordt steeds groter

Colombinetoernooi wordt steeds groter Biddinghuizen - 3 juni 2006.  Dit weekeinde wordt op de banen van BAS Tennis aan De Sportlaan de 6e editie van het Colombinetoernooi gehouden. Een blik op het complex leert dat het toernooi al lang niet meer het clubtoernooi van 2000 is, maar dat het steeds meer tot evenement uitgroeit.

In dat jaar, 2000, werd als ‘try-out’ het ‘Erik Olympic toernooi’ gehouden. Doel hiervan was geld in te zamelen voor Erik-Martijn Ruitenberg op weg naar de Olympische Spelen. Een jaar later werd het benefiet-toernooi al een open toernooi voor iedereen. Na 4 jaar ‘Erik Olympic’ als goed doel, is de opbrengst sinds 2004 voor Het Colombinehuis. Het toernooi heeft ondertussen dan ook de naam ‘Colombine Open’ meegekregen.Weekend
Dat het een steeds groter evenement is, blijkt wel uit het speelprogramma. Al op donderdag begint het toernooi en dit loopt nog door tot maandag aanstaande. Deelnemers komen al uit de wijde omgeving van Biddinghuizen. Ook de randactiviteiten worden steeds uitgebreider. Terwijl op de eerste 3 banen wedstrijden worden gespeeld, is er op een baan erachter voor de jeugd de mogelijkheid te trainen met behulp van een ballenmachine. Het grasveld is verder voorzien van een springkussen, grote trampoline en een schminkafdeling.


Trampoline voor de kinderen

Gratis
Het terras zit gezellig vol, evenals de tribunes. De komende dagen zullen nog velen kunnen genieten van een vriendschappelijke partij tennis. De wedstrijden duren nog tot maandag aanstaande. Toegang tot het sportpark van BAS Tennis is gratis.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat