Home
Facebook Instagram

Pinkstertoernooi BAS Tennis is een begrip

Pinkstertoernooi BAS Tennis is een begrip Biddinghuizen - 28 juni 2006.  De organisatie van het Pinkster Colombine Open 2006 kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met veel deelnemers en bezoekers is er ook dit jaar weer veel geld bij elkaar geslagen voor het Colombinehuis. Mary van Veen van het Colombinehuis nam een cheque ter waarde van twaalfduizend euro in ontvangst.

Het thema van het toernooi ‘Het kind centraal’ maakte dat veel kinderen met hun ouders, verzorgers en medespelers naar het tennispark kwamen. In de grote tent was het “vet chil” en werden er gave dingen gemaakt en gedaan. De wedstrijden verliepen vlekkeloos en de tennissers en tennissters uit de hele regio sloegen diverse uiterst spannende games.Cheque
De opbrengsten van het toernooi, de veiling, de loterij en natuurlijk de sponsors zijn inmiddels bij elkaar opgeteld. Een trotse delegatie van de organisatie kon een cheque met een bedrag van maar liefst 12.000,- euro overhandigen aan Mary van Veen van het Colombinehuis. Hiermee kunnen kinderen die het nodig hebben, samen met hun familie een onbezorgde vakantie houden in het Colombinehuis.

Volgend jaar
Het succes van het Pinkster Open maakt dat de organisatie al weer aan het brainstormen is voor 2007. Vrijwilligers voor dit toernooi kunnen zich nu al aanmelden bij Siet Dijkstra, 06 20557078. Het Bas Tennis Pinkster Open is en blijft dan een begrip in de regionale tenniswereld.

BAS Tennis bedankt de volgende sponsors:
Van Werven bv, Brandsma Metselwerken BV, C1000, Tennis Direct, Annie Borkink, The Media Office, MEMO Belettering en CSC


BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat