Home
Facebook Instagram

BAS Tennis Pinkster-Open 2007

BAS Tennis Pinkster-Open 2007 Biddinghuizen - 29 maart 2007.  Dit jaar organiseert Bas Tennis alweer voor de 8e keer 'het gezelligste toernooi van Flevoland': Het Pinkster-Open 2007.

Net als in de voorgaande jaren wordt het toernooi gehouden tijdens het Pinksterweekend van 24 t/m 28 mei aanstaande. Als goed doel heeft BAS Tennis dit jaar gekozen voor Dierenpark "De Scharrelberg".

Storm
De omrastering van het dierenpark (ca. 550 m.) moet vanwege de slechte staat vervangen worden. De storm van afgelopen januari heeft de noodzaak voor vervanging verhoogd. Er is een flink aantal bomen omgewaaid waardoor het hek hier en daar zwaar beschadigd is.

De Scharrelberg is grotendeels afhankelijk van giften. De vervanging van het hek is echter zo kostbaar dat dit het bestaande budget te boven gaat.

Vandaar dat BAS Tennis het nieuwe hek heeft ‘geadopteerd’. Met de hulp van u als deelnemers en sponsoren wil BAS Tennis zich inzetten voor een nieuw en stevig hekwerk dat weer jaren mee kan.

De Scharrelberg
Biddinghuizen is trots op ‘De Scharrelberg’. Het ligt prachtig aan het water aan de rand van het bos van Biddinghuizen. ‘De Scharrelberg’ is omgeven door mooie wandelpaden. Vooral voor kinderen heeft dit park grote aantrekkingskracht, maar ook ouderen nemen het graag op in hun wandelroute.

Het dierenparkje biedt plaats aan een groot aantal dieren. Je vindt er pony’s, damherten, schapen, kippen, geiten, konijnen, diverse eendensoorten en zelfs wallaby’s (kleine kangoeroes).

De dieren in ‘De Scharrelberg’ worden dagelijks met veel liefde, toewijding en deskundigheid verzorgd door een aantal vrijwilligers.

Activiteiten
Het thema van het toernooi is ‘scharrelen’. Als deelnemer speelt u natuurlijk uw partijtjes. Dat is de hoofdmoot. Tussendoor kunt u gezellig langs de diverse activiteiten ‘scharrelen’.

BAS Tennis heeft alle bezoekers iets te bieden. Een uitstekende snack-kraam is continu aanwezig. Op de veiling kunt u bieden op collectors-items, mooie goederen en bijzondere diensten.

Houdt u meer van een gokje, dan kunt u een kansje wagen tijdens de loterij, waar vele mooie prijzen te winnen zijn. Voor kinderen is er een speeltuin ingericht. Er is een springkussen, een trampoline, air-hockey en nog veel meer.

Verder wordt een tent opgezet waar kinderen kunnen knutselen, schminken of gewoon even uitrusten. Er zullen zelfs echte knuffeldieren zijn waarmee ze lekker kunnen kroelen en knuffelen.

De vrijwilligers van ‘De Scharrelberg’ verzorgen regelmatig rondleidingen in het dierenpark. Elke avond zal de Activiteitencommissie zorgen voor muziek, drank en hapjes.

De tenniswedstrijden worden gespeeld in diverse speelcategorieën maar ook de eigen jeugd zal dit jaar voor het eerst een mixtoernooi spelen.

Inschrijven kan via: http://www.bastennis.nl/scharreltoernooi of d.m.v. het inschrijfformulier, verkrijgbaar bij uw tennisvereniging.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat