Home
Facebook Instagram

BAS Tennis opent seizoen

BAS Tennis opent seizoen Biddinghuizen - 3 april 2007.  Afgelopen zaterdag voor de jeugd en zondag voor de senioren, vond het jaarlijkse openingstoernooi plaats bij BAS Tennis in Biddinghuizen.

In een vrijblijvende setting werd in mixed dubbels gestreden voor lootjes, waarmee aan het eind leuke prijsjes konden worden gewonnen. "Belangrijker was natuurlijk dat hiermee het seizoen 2007 officieel is geopend en dat er zo vlak voor de start van de competitie weer even kon worden bijgekletst, terwijl het stof van de rackets werd geslagen," schrijft BAS Tennis. Er werd van 11.00 tot 15.30 uur getennist, met tussendoor een goed verzorgde lunch.

Competitie
Het komende seizoen, dat loopt van 7 april tot 20 juni, is BAS Tennis ook vertegenwoordigd in verschillende competities. Bij de jeugd zijn er drie teams, waarvan twee op zaterdag en één op woensdagmiddag. Bij de senioren zijn er 13 teams die competitie zullen spelen. Voor Dames 1 zondag, wordt het een spannend seizoen. Zij zijn gepromoveerd naar de 3e klasse.

BAS Tennis

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat