Home
Facebook Instagram

BAS Tennis steunt de Scharrelberg

BAS Tennis steunt de Scharrelberg Biddinghuizen - 4 mei 2007.  U heeft het vast al wel gezien. Het hek rond dierenpark de Scharrelberg is dringend aan vervanging toe. Maar het geld voor een nieuwe omheining ontbreekt. BAS Tennis reikt de Scharrelberg de helpende hand.

De opbrengsten van Het Pinkster-Open 2007 komen ten goede aan een nieuwe omheining.

Door de storm die in januari over ons land raasde is het hek zwaar beschadigd geraakt. De afrastering van het park heeft een lengte van maar liefst 550 meter. Geld om het hek te vervangen is er niet. De Scharrelberg is dan ook zeer blij dat BAS Tennis zich gaat inzetten voor een nieuw hek.

Veiling
Tijdens het Pinkster-Open, dat gehouden wordt van 24 t&m 28 mei, zal BAS Tennis d.m.v. ondermeer een veiling en diverse andere activiteiten zoveel mogelijk geld bijeen proberen te brengen voor een nieuw hek voor ons dierenpark.

Dorpsbelangen Biddinghuizen wil graag iedereen oproepen deze sympathieke actie van BAS Tennis te steunen. De Scharrelberg is van ons allemaal. Laten we er daarom samen voor zorgen dat het nieuwe hek er zo snel mogelijk komt.

Stort uw bijdrage op rekening 348155980 t.n.v. H. de Iongh te Biddinghuizen, o.v.v. ‘nieuw hek’. Bij voorbaat hartelijk dank.

Biddinghuizen. We doen het samen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat