Home
Facebook Instagram

Scharreltoernooi groot succes!

Scharreltoernooi groot succes! Biddinghuizen - 29 mei 2007.  Het goededoelen pinkstertoernooi van BAS Tennis is ook dit jaar weer een groot succes gebleken.

Het toernooi bracht in totaal ruim 5500 euro op voor het nieuwe hekwerk van de Scharrelberg.

Na Eric Olympic en het Colombinehuis, was de Scharrelberg het volgende goede doel waar BAS tennis een hoop geld voor bij elkaar hoopte te slaan.

Net als andere jaren, lukt dat ook dit jaar weer. Verspreid over 5 dagen waren vooral de weergoden BAS Tennis goed gezind. "We hebben ontzettend geluk gehad. Vooraf waren de voorspellingen niet al te best, maar uiteindelijk hebben we alleen op de maandag wat regen gehad", aldus Gertjan Fidder van de organisatie.

Veiling en sponsoren
Vooral de veiling bracht weer het nodige geld in het laatje, net als de sponsoren. "Het is fantastisch om te zien hoe je toch zoveel mensen weer in beweging kunt krijgen. Niet alleen de spelers maar ook alle sponsoren", vertelt Ate Veenstra, voorzitter van de toernooicommissie. Net als andere jaren was ook dit jaar de veiling weer een groot succes.

Onder de bezielende leiding van Gurbe en Regina Veenstra werden de stukken snel verhandeld, met een uiteindelijk opbrengst van 2300 euro.

Volgend jaar weer de Scharrelberg?
In zijn dankwoord repte voorzitter Ate Veenstra al weer over volgend jaar. Het henkwerk voor de Scharrelbergt kost tenslotte meer dan 10.000 euro en met het toernooi van dit jaar is de helft reeds binnen gehaald.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat