Home
Facebook Instagram

Tennisclinic en feest bij BAS-Tennis

Tennisclinic en feest bij BAS-Tennis Biddinghuizen - 19 juni 2007.  De dubbelkampioenschappen bij BAS-Tennis zijn op dit moment in volle gang.

In het kader daarvan geeft D&L promotions zaterdag 23 juni om 19.30 een gratis tennisclinic.

Deze clinic zal gedurende 1,5 uur op 2 banen gehouden worden. Alle aanwezigen leden of deelnemers uit de senioren categorie van de clubkampioenschappen mogen mogen gratis deelnemen aan de clinic.

Snelheidsmeter en ballenkanon
D&L Promotions beschikt over eigen snelheidsmeters waarmee de snelheid van de service gemeten kan worden. Op de andere baan staat een ballenkanon waar je onder leiding van een tennistrainer wordt uitgedaagd om je techniek te verbeteren.

Naast deze 2 activiteiten bestaat de clinic o.a. uit leerzame maar bovenal leuke drills, allerlei tennisspellen en kunnen tijdens deze clinic de nieuwste rackets van Prince getest worden.

Prijzen
Naast het meten van de servicesnelheid en het werken aan de techniek, zijn er ook leuke prijzen te winnen. In het servicevak liggen namelijk allerlei prijzen. Elke prijs die met een service geraakt wordt, mag mee naar huis genomen worden. Tevens kunnen de deelnemers leuke prijzen winnen met de tennisspellen.

Als klap op de vuurpijl kan er ook nog een gloednieuw Prince racket gewonnen worden. Aan het eind van de clinic kan elke deelnmer namelijk 2 keer serveren op een 2 euro munt. Word de munt geraakt, dan wint men het Prince racket.

Feestavond
Aansluitend aan de clinic start de feestavond bij BAS-Tennis. Onder het genot van een hapje en een drankje kan een ieder nog even napraten over het toernooi en de clinic.

Redactie BHZ-Net.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat