Home
Facebook Instagram

Nog voor de winter nieuw hek Scharrelberg

Nog voor de winter nieuw hek Scharrelberg Biddinghuizen - 15 oktober 2007.  Toen de hevige januaristorm het hek rond De Scharrelberg zwaar beschadigde konden de vrijwilligers van het dierenpark niet vermoeden dat er binnen een jaar een geheel nieuw hek zou zijn. Maar dankzij BAS Tennis is het dierenpark nu uit de problemen.

Dierenpark de Scharrelberg vierde vorig jaar het vijfentwintigjarig bestaan. Voor die gelegenheid werd de dak op de stal vernieuwd. Dat nieuwe dak was nodig. Hoognodig zelfs. Maar het dak was ook duur. Echter, de geiten, herten, konijnen, kippen en andere bewoners van De Scharrelberg hebben recht op een goed onderkomen, dus het kwam er. Maar daardoor en mede door alle maatregelen die genomen moesten worden rond de ophokplicht van het pluimvee, werd de bodem van de spaarpot pijnlijk zichtbaar.Toen door omvallende bomen tijdens de januaristorm het hek rond het dierenpark zwaar beschadigd werd geraakt zagen de medewerkers van de Scharrelberg zich geconfronteerd met opnieuw een tegenvaller. Provisorisch werd het hek opgelapt, maar niet alleen de dierenverzorgers, ook de mensen van BAS Tennis zagen wel dat een nieuw hek noodzakelijk was en reikten de helpende hand.Tijdens het Bas Tennis Pinkster Open werd maar liefst een bedrag van € 5.700,- bij elkaar getennist. Niet genoeg voor een nieuw hek, maar toch gaat het hek er nog voor de winter komen. En volgend jaar gaat BAS Tennis nóg een keer tennissen voor de Scharrelberg, in alle vertrouwen dat het ontbrekende bedrag van € 4.000,- dan op tafel zal komen.

Zaterdag overhandigde Edwin Goudkuil van BAS Tennis alvast een cheque ter waarde van € 5.700,- aan de Scharrelberg met de toezegging dat het nieuwe hek er nog voor de winter komt.De dierenverzorger toonden zich gelukkig met zoveel steun uit Biddinghuizen voor ‘hun’ dierenpark.

Als u de Scharrelberg ook wilt steunen, kunt u een bijdrage storten op rekening 348155980 t.n.v. H. de Iongh te Biddinghuizen, penningmeester van de Scharrelberg. Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

Klik hier voor alle foto's


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht

Realisatie en sponsoring: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat